BHPPY logo

Alle artikelen

Ik wil mijn bestelling retour sturen, hoe werkt dat?Bijgewerkt a year ago

Na ontvangst van je bestelling heb je het recht om binnen een termijn van 60 dagen, zonder opgave van redenen, de koopovereenkomst te herroepen.

Je kunt je product heel eenvoudig via ons retouren portal aanmelden en een verzendlabel aanmaken.

Klik hier, log in, meld je retourzending aan en genereer een verzendlabel.

Het enige wat je nodig hebt om je retourzending aan te maken is jouw ordernummer en het e-mailadres waarmee je jouw originele order hebt geplaatst. Kun je het ordernummer nergens meer vinden, neem dan even contact op met onze klantenservice.

Nadat je de stappen hebt gevolgd wordt er een retourlabel aangemaakt. Print deze uit, plak hem op je pakket en lever je pakket in bij het dichtstbijzijnde DHL Service Point.