BHPPY logo
BHPPY logo

Alle artikelen

Kan ik zelf bepalen wanneer DHL bij mij langs komt?Bijgewerkt a year ago

In principe wordt elke bestelling die voor 17:00 uur geplaatst en afgerekend is, de volgende dag afgeleverd binnen Nederland en België (voor een volledig overzicht over de levertijden per land klik hier: https://www.dhlparcel.nl/sites/default/files/content/DOCS/Bezorgduur_Europa_NL.pdf

Op de dag van bezorgen zal DHL een tijdsvenster van 4 uur aangeven wanneer zij langskomen. Zijn jij en je buren niet thuis? Geen probleem! Je ontvangt direct een kaart in de bus en ontvangt een e-mail waarbij je tot 23:59 op de dag van de afleverpoging online direct een nieuw adres of moment kan inplannen. Volg hiervoor de instructies in de e-mail van DHL. Indien je geen actie onderneemt zal je pakket  de volgende dag bij het dichtstbijzijnde DHL Servicepunt worden afgeleverd (voor een overzicht van deze servicepunten: https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/dhl-servicepoints).

Mocht je onverhoopt wederom niet thuis zijn bij de volgende afleverpoging dan kun je bovenstaande procedure nog twee keer herhalen. In totaal zal de bezorger maximaal vier afleverpogingen doen alvorens hij het pakket als nog bij het dichtstbijzijnde DHL servicepunt aflevert.

Mocht je niet willen dat je pakket bij de buren wordt aangeboden selecteer dit dan in de verzendmethode voor het afrekenen van je bestelling.




Is dit niet het antwoord op je vraag? 
Neem dan contact met ons op, dan helpen we je verder. 

Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee